Skip to content

5. kolo Lige KZŽ

U Klanjcu je 12. siječnja 2020. pod organizacijom Streljačkog kluba Predionica održano peto kolo lige Krapinsko-zagorske županije u gađanju serijskom zračnom puškom. Streljačko društvo Veliko Trgovišće imalo je predstavnike u sve tri dobne kategorije; kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj.

Kod kadeta je drugo mjesto osvojio SDVT strijelac Pavao Hac sa 183 kruga iza Frana Županića (188), a ispred trećeplasiranog Filipa Brundića (181), oba strijelci Predionice. Filip Petak je sa 176 krugova zauzeo sedmo mjesto, dok je Matija Čuk sa 167 krugova bio dvanaesti. Prvi natjecateljski nastup na ovom su kolu zabilježili Petar Iveković i Patrik Leš. Ekipno je Veliko Trgovišće u ovom kolu zauzelo drugo mjesto.

U konkurenciji kadetkinja prvo je mjesto također pripalo članici kluba domaćina Emi Penezić (181), ispred dvije natjecateljice Velikog Trgovišća; Petre Petak (179) i Stele Čuk (174). Ostale dvije SDVT natjecateljice Marta Šturlan (172) i Nika Čuk (162) zauzele su peto i šesto mjesto.

Kod juniora je Denis Sinković (118) zauzeo drugo mjesto iza Adriana Tremljana iz Marije Bistrice.

U seniorskoj je konkurenciji drugo mjesto pripalo Martinu Oborovečkom (182) iza Darka Galoića (185), a ispred Roberta Belka (177), oba iz Marije Bistrice. Krunoslav Kolarić (168) zauzeo je osmo mjesto, Marko Buhin (164) jedanaesto, dok je Zvonko Vranić (151) bio trinaesti.

Što se tiče ukupnog poretka, kod kadeta su trenutno na drugom i trećem mjestu Pavao Hac i Filip Petak, dok je kod kadetkinja vodeća Petra Petak. Kod juniora se Denis Sinković nalazi na trećem mjestu, dok kod seniora drugo i treće mjesto zauzimaju Marko Buhin i Krunoslav Kolarić.

Rezultati 5. kola

Ukupni poredak nakon 5. kola