Skip to content

O nama

Streljačko društvo prati rad strijelaca u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj kategoriji, u disciplinama zračne puške i pištolja, samostrela te serijske zračne puške. Treninzi se održavaju tri puta tjedno u poslijepodnevnim terminima. Individualni pristup i timski rad riječi su kojima se može opisati rad društva, a s ciljem poboljšanja u rad uvodimo i noviju tehnologiju. Streljana Streljačkog društva Veliko Trgovišće opremljena je sa 8 streljačkih mjesta, elektroničkim metama i opto-elektroničkim trenažnim sustavom Scatt gdje možete provjeriti svoje streljačke sposobnosti.

Strijelci našeg društva mogu se pohvaliti brojnim medaljama sa školskih, sveučilišnih, županijskih i regionalnih natjecanja te ostalih domaćih turnira, no uspjesi ne staju tu. Društvo je tijekom svog rada osvojilo stotinjak medalja sa svjetskih i europskih prvenstava, svjetskih kupova, međunarodnih natjecanja te državnih prvenstava.

Osim natjecateljskih uspjeha, Streljačko društvo Veliko Trgovišće može se pohvaliti i brojnim organizacijskim pothvatima. Uz pomoć općine Veliko Trgovišće i Krapinsko-zagorske županije možemo se pohvaliti kao organizatori svjetskih kupova, međunarodnih turnira, ali i jednog od najvećih turnira za najmlađe strijelce na ovim prostorima koji se svake godine održava povodom dana općine Veliko Trgovišće.