Skip to content

13. Memorijalni turnir Berislav Rajković

U Ivanić Gradu je 24. listopada 2021. održan 13. Memorijalni turnir Berislav Rajković na kojem je nastupilo šestero SDVT strijelaca: Karla Bartolović, Stela Čuk, Pavao Hac, Martin Oborovečki, Mihaela Oborovečki i Petra Petak.

U muškoj je konkurenciji Martin Oborovečki s istim rezultatom od 572 kruga podijelio prvo mjesto sa strijelcem Dubrave, Marijanom Kajfešom, dok je trećeplasirni bio Željko Tijan, također strijelac Dubrave. U ženskoj je konkurenciji prvo mjesto pripalo Valentini Pereglin iz Dubrave s najboljim rezultatom natjecanja (585), druga je bila Mihaela Oborovečki, a treća Helena Dumić iz Ivanića. Kod juniora je slavila Karla Bartolović, druga je bila Iva-Popović Gecan iz Ivanića, dok je treće mjesto zauzela Dorotea Antolić iz klanječke Predionice. U konkurenciji kadeta prvo je mjesto osvojio strijelac domaćina Petar Blagec, druga je bila Petra Petak, treća Stela Čuk, dok je četvrto mjesto zauzeo Pavao Hac.

U ekipnom dijelu natjecanja Streljačko društvo Veliko Trgovišće (Bartolović, Oborovečki, Oborovečki) osvojilo je drugo mjesto, iza prvoplasirane Dubrave, te ispred trećeplasiranih domaćina iz Ivanića.

Rezultati