Skip to content

Pripreme za FSK

Povodom nadolazećeg Finala svjetskog kupa u gađanju samostrelom FIELD koje će se održati 5.-8. prosinca 2019. godine u Dubravi, hrvatski reprezentativci i vodstvo njihovih klubova održali su trenažne pripreme kako bi postigli čim bolje rezultate na ovom natjecanju.

Pripreme su organizirali SD Veliko Trgovišće, SD Dubrava i PGSD Zagreb, a na njima je osim članova reprezentacije Hrvatske koji će nastupiti na Finalu svjetskog kupa sudjelovala i ruska reprezentativka Violetta Samotaeva. Violetta se na Svjetskom prvenstvu u Frankfurtu održanom 2014. godine našla rame uz rame uz našeg Martina Oborovečkog kada je odličnim gađanjem došla do brončane kadetske medalje, a ove će se godine kao juniorka natjecati među 16 najboljih samostrelki svijeta.

Treninzi su se u Velikom Trgovišću održavali u nedavno proširenoj streljani za zračno oružje, a nakon trotjednih priprema održali smo i kontrolno natjecanje u dvorani Osnovne škole Veliko Trgovišće. Većina naših strijelaca dolazi upravo iz Osnovne škole Veliko Trgovišće, a ovim putem zahvaljujemo svim zaposlenicima na dosadašnjoj lijepoj suradnji te se veselimo budućim susretima.