Skip to content

Pripreme reprezentacije

Nakon održanog 25. Croatia Cup-a, za hrvatske strijelce u disciplini samostrelom održane su pripreme reprezentacije. Pripreme su održane od 9. do 12 kolovoza u Tuheljskim Toplicama, a na temelju dosadašnjih rezultata na njima je sudjelovalo čak petero strijelaca Streljačkog društva Veliko Trgovišće: Karla Bartolović, Stela Čuk, Martin Oborovečki, Mihaela Oborovečki i Petra Petak.

Pripreme su održane pod vodstvom triju trenera, Branka Pereglina, Damira Oborovečkog i Željka Duha, a u dijelu vezanom uz kondicijsku i psihičku pripremu sportaša predavanja i radionice održao je i naš olimpijac zračnim i malokalibarskim oružjem Petar Gorša. U bogatom rasporedu našlo se svakakvih vježbi: ranojutarnje trčanje, vježbe razgibavanja i oblikovanja, specifične vježbe, treninzi samostrelom, vježbe u bazenu… Strijelci su osim toga imali priliku provjeriti svoju opremu, te naučiti ponešto novo o trenažnom procesu i pripremi za natjecanje.

Po završetku priprema objavljena je i lista reprezentativaca za Češku, a možemo se pohvaliti da je na njoj i svih petero SDVT strijelaca koji su sudjelovali u kvalifikacijama.

Sljedeća postaja: Otrokovice, 14.-16. kolovoza 2020.