Skip to content

Finale Kupa Hrvatske – Osijek

U Osijeku je 2. listopada održano Finale Kupa Hrvatske u gađanju ISSF zračnim oružjem. Streljačko društvo Veliko Trgovišće nastupilo je s muškom i ženskom ekipom u gađanju zračnom puškom.

U sastavu muške ekipe nastupili su Martin Oborovečki, Pavao Hac i Denis Sinković. U pojedinačnom dijelu natjecanja Martinu odgađanih 615,1 nije bilo dovoljno za ulazak u finale te je zauzeo jedanaesto mjesto, Pavao je sa 608,6 bio petnaesti, dok je Denis sa 599,0 zauzeo devetnaesto mjesto. U ekipnom dijelu natjecanja, najbolji rezultat sezone od 1822,7 krugova donio im je treće mjesto, iza prvoplasirane ekipe Bjelovara 1874 i drugoplasiranog Dalmacijacementa.

Za žensku ekipu Streljačkog društva Veliko Trgovišće nastupile su Karla Bartolović, Iva Hršak i Marta Kolarić. Karli je finale izmaklo za dlaku, te je s rezultatom od 610,2 zauzela visoko deveto mjesto, Iva je sa 605,0 krugova bila jedanaesta, dok je Marta s odgađanih 595,4 zauzela petnaesto mjesto. U ekipnoj su konkurenciji s rezultatom od 1810,6 krugova osvojile drugo mjesto, iza prvoplasirane ekipe Dalmacijacementa i trećeplasirane ekipe HASK Mladosti.

Odličnim rezultatima posebno u posljednjih nekoliko natjecateljskih tjedana polako privodimo ovu natjecateljsku sezonu kraju, a nadamo se da će nam i sljedeća biti barem jednako uspješna!